Цей напій завжди здіймає справжній фурор, коли люди дізнаються, що він приготований у домашніх умовах. Треба зовсім трішки зусиль, аби подарувати свято своїм рідним та гостям.

Читайте також Як з фастфуду, але ще смачніше: чи можливо приготувати нагетси вдома

Рецепт домашнього "Живчика"

Час: 1 година + ніч

Порцій: 12 літрів

Приготування:

  1. Нарізаємо яблука. Заливаємо яблука 1,5 відра кип'ятку та залишаємо на ніч.
  2. Вибираємо яблука, настій проціджуємо.
  3. Додаємо цукор і лимонну кислоту.
  4. Доводимо до кипіння та розливаємо напій по стерилізованих банках.
  5. Закриваємо та забираємо у комору до найпершого частування.

Смачного!