Цей напій завжди здіймає справжній фурор, коли люди дізнаються, що він приготований у домашніх умовах. Треба зовсім трішки зусиль, аби подарувати свято своїм рідним та гостям.
Читайте також Як з фастфуду, але ще смачніше: чи можливо приготувати нагетси вдома
Рецепт домашнього "Живчика"
Час: 1 година + ніч
Порцій: 12 літрів
Приготування:
- Нарізаємо яблука. Заливаємо яблука 1,5 відра кип'ятку та залишаємо на ніч.
- Вибираємо яблука, настій проціджуємо.
- Додаємо цукор і лимонну кислоту.
- Доводимо до кипіння та розливаємо напій по стерилізованих банках.
- Закриваємо та забираємо у комору до найпершого частування.
Смачного!