2 липня,
20:59
Просто і максимально смачно: елементарний рецепт Мурашника
Джерело:
Mary_lipatkinaТорт Мурашник, напевно, люблять усі. Він не лише смачний, а й простий у приготуванні.
Треба спекти лише 1 корж. Цей торт може стати вашим улюбленим.
Варто спробувати Смачніші, ніж магазинні: приготуйте домашні глазуровані сирки з полуничною начинкою
Мурашник
- Час: 1 година
- Порцій: 8
– 480 грамів борошна;
– 180 грамів масла;
– 100 грамів цукру;
– ️1 чайна ложка розпушувача;
– ️200 грамів сметани;
– ️ваніль за бажанням.
Крем:
– 180 грамів вершкового масла;
– 360 грамів вареного згущеного молока.
Дивіться, як готувати Мурашник: відео
Приготування:
- Борошно, цукор та розпушувач змішайте. Натріть вершкове масло. Додайте до суміші. Перетріть все в крихту.
- Додайте ваніль і сметану та вимішайте тісто. Загорніть його в пакет та відправте в морозильну камеру на 20 – 30 хвилин.
- Далі натріть тісто на пергамент. Випікайте 20 – 25 хвилин при 180 градусах.
- Для крему збийте м'яке масло до пишності та побіління. Додайте варене згущене молоко. Перемішайте.
- У крем додайте подрібнений корж і перемішайте. Сформуйте форму мурашника. За бажанням прикрасьте.