Найголовніше – не пересушити м'ясо, щоб воно не стало жорстким. Також не економте на сирі, адже неякісний продукт може зіпсувати страву.

Варто спробувати Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою

М'ясо по-французьки з сиром і помідорами

  • Час: 1 година
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. М'ясо промийте під проточною водою і просушіть серветками.
  2. Наріжте свинину поперек волокон тонкими скибочками, а потім відбийте з обох сторін молотком.
  3. Відбивні посоліть, поперчіть та додайте улюблені спеції. Залиште м'ясо на якийсь час в холодильнику, щоб воно промаринувалося.
  4. Цибулю і помідори наріжте тонкими півкільцями. Форму для запікання змастіть соняшниковою олією.
  5. У форму викладіть м'ясо одним шаром, а на нього – півкільця цибулі та кружечки помідорів. Змастіть помідори половиною майонезу чи сметаною.
  6. Натертим сиром щедро посипте страву зверху і змастіть другою половиною майонезу.
  7. Запікайте приблизно 40 хвилин при 180 градусах. Щоб страва не пригоріла зверху, її можна накрити фольгою, а за 10 хвилин до закінчення запікання зняти її.