Печінковий торт готувати зовсім не важко. Однак вважайте, що коржі можуть не вдатися, якщо дати занадто багато борошна. Аби все було добре дотримуйтеся цього покрокового рецепта.

Варто спробувати Експериментувати краще з "Легко!": топ-3 закуски з нагетсами, які вразять смаком

Рецепт печінкового торта

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Приготування:

  1. Для початку, добре промийте печінку та поріжте її на невеликі шматки. За допомогою блендера перебийте печінку до однорідного стану. Додайте молоко, яйце, олію, сіль, перець та маленькими порціями введіть борошно.
  2. На пательні посмажте порізану на кубики цибулю та потерту моркву. Додайте порізані кубиком печериці, сіль та перець. Тушкуйте до готовності, після чого охолодіть.
  3. На іншій сухій пательні посмажте тонкі печінкові коржі приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
  4. До овочів додайте майонез, часник та тертий плавлений сирок. Перемішайте.
  5. Викладайте по черзі корж та начинку. Останній корж змажте майонезом, викладіть печериці та присипте зеленню.
  6. Поставте готовий печінковий торт в холодильник на кілька годин, аби він просочився.