У цьому рецепті використовується свинина. М'ясо вийде соковитим та ніжним, а сирна скоринка та гриби зроблять його ще апетитнішим.
Варто спробувати Головне – не проковтніть язик: як зробити звичайну картоплю стравою на мільйон
М'ясо по-французьки на пательні
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 3
Приготування:
- Свинину наріжте шматочками, загорніть у харчову плівку та відбийте кухонним молотком з обох боків. Посоліть і поперчіть․
- У пательні розігрійте олію на середньому вогні.
- Цибулю наріжте кільцями, а гриби – невеликими шматочками. Сир натріть на великій тертці.
- На пательню покладіть цибулю, а на неї – м'ясо.
- Свинину змастіть крем-сиром та викладіть на нього печериці та звичайний сир.
- Готуйте на невеликому вогні під кришкою до готовності орієнтовно 15 – 20 хвилин.