Churrasco – це традиційний спосіб приготування страви на грилі в Бразилії. У країнах Південної Америки смаження м'яса дуже популярне, тож не завадить додати місцеві секрети у свій арсенал.

Цікаво За вуха не відтягнеш: готуємо великодній пляцок "Кучерявий" за рецептом Дарії Цвєк

Як приготувати стейк

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4
  1. Розкладіть яловичий стейк у мисці, додайте реп’яхову олію, приправте сіллю, свіжомеленим перцем, розмарином та часником.
  2. Куряче філе замаринуйте у маринаді з лимонного соку, натурального йогурту і перцю чилі, добре посоліть і поперчіть.
  3. Залиште м'ясо маринуватися.
  4. Обсмажте м'ясо на сковороді або на грилі, використовуючи вугілля або дрова.
  5. Час приготування приблизно 20 хвилин.