Начинити сирники апетитною вареною згущенкою – чудова ідея! Ваші рідні оцінять новий смак знайомої страви і вимагатимуть її "на біс".
Цікаво У Кулінарному центрі МХП відбулась унікальна дегустація вин: як це було
Легкі в приготуванні, сирники від Клопотенка надовго пропишуться у вашому повсякденному меню.
Рецепт сирників із згущеним молоком
Час: 45 хвилин
Порцій: 2
Особливі сирники / Фото сайт Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
- 330 г кисломолочного сиру;
- 100 г борошна;
- 1 дрібка солі;
- 1 ст. л. цукру;
- 1 яйце;
- 6 ч. л. вареного згущеного молока;
- олія для смаження.
Приготування:
- Кисломолочний сир з’єднайте з яйцем та цукром і ретельно вимішайте.
- Додайте до сиру борошно, дрібку солі й замісіть тісто.
- Тісто повинно мати однорідну консистенцію.
- Викладіть отримане тісто у формі ковбаски та розділіть її ножем на 6 рівних частин.
- З кожної частини сформуйте кульку, та вкладіть у кожну по 1 чайній ложці вареного згущеного молока.
- З’єднайте краї на кшталт, як у вареника, та сформуйте виріб так, щоб надати йому вигляд сирника.
- Запаніруйте кожен сирник у борошні.
- Сирники слід смажити на добре розігрітій пательні до золотавої скоринки.
Смачного!