Начинити сирники апетитною вареною згущенкою – чудова ідея! Ваші рідні оцінять новий смак знайомої страви і вимагатимуть її "на біс".

Цікаво У Кулінарному центрі МХП відбулась унікальна дегустація вин: як це було

Легкі в приготуванні, сирники від Клопотенка надовго пропишуться у вашому повсякденному меню.

Рецепт сирників із згущеним молоком

Час: 45 хвилин
Порцій: 2

Особливі сирники / Фото сайт Євгена Клопотенка

Інгредієнти:

  • 330 г кисломолочного сиру;
  • 100 г борошна;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 яйце;
  • 6 ч. л. вареного згущеного молока;
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. Кисломолочний сир з’єднайте з яйцем та цукром і ретельно вимішайте.
  2. Додайте до сиру борошно, дрібку солі й замісіть тісто.
  3. Тісто повинно мати однорідну консистенцію.
  4. Викладіть отримане тісто у формі ковбаски та розділіть її ножем на 6 рівних частин.
  5. З кожної частини сформуйте кульку, та вкладіть у кожну по 1 чайній ложці вареного згущеного молока.
  6. З’єднайте краї на кшталт, як у вареника, та сформуйте виріб так, щоб надати йому вигляд сирника.
  7. Запаніруйте кожен сирник у борошні.
  8. Сирники слід смажити на добре розігрітій пательні до золотавої скоринки.

Смачного!