Така намазка буде корисною та дуже смачною. Окрім цього, вона не вдарить по гаманцю.

Буде смачно Її зметуть зі столу за секунду: готуємо ідеальну кабачкову ікру

Кабачкова намазка

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 6

Дивіться, як приготувати кабачкову намазку: відео

Приготування:

  1. Кабачки помийте та поріжте кубиками. Відправте на пательню на 10 – 15 хвилин, накрийте кришкою та періодично помішуйте.
  2. Додайте подрібнений часник, сіль, перець та перемішайте. Тушкуйте ще хвилин 5. Якщо кабачки готові, а соку досі багато, залиште їх ще на кілька хвилин на вогні без кришки.
  3. Далі перекладіть кабачки у блендер, додайте плавлені сирки та подрібніть до однорідності. Найсмачніше їсти намазку повністю охолодженою.