Ця намазка підійде до лаваша, домашніх грінок, солоних крекерів чи французького багета. Вона чудово пасуватиме для ранкових бутербродів, а також стане відмінною закускою на святковий стіл, якщо подати її в тарталетках.

Варто спробувати Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою

Рецепт смачного паштету з оселедця

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. За годину-півтори до приготування помийте та поставте відварюватися моркву. Після охолодження, очистьте її від шкірки та поріжте кільцями.
  2. Помийте та обсушіть паперовими рушниками кріп і зелену цибулю, після чого подрібніть.
  3. Очистьте часник і розділіть його на дві частини. Наріжте філе оселедця. Подрібніть волоські горіхи.
  4. З'єднайте у чаші блендера моркву, оселедець, плавлений сир, часник, кріп та цибулю. Збийте на середній швидкості до однорідної маси.
  5. Скуштуйте паштет та за необхідності збийте ще, аби маса стала ще м'якшою.