15 хвилин – і готово: геніальна намазка з оселедця та плавленого сиру
1 січня 2024,
22:01
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЯкщо після святкування Нового року у вас залишився оселедець, перетворіть його на смачну намазку. Для неї потрібні лише найпростіші інгредієнти.
Ця намазка підійде до лаваша, домашніх грінок, солоних крекерів чи французького багета. Вона чудово пасуватиме для ранкових бутербродів, а також стане відмінною закускою на святковий стіл, якщо подати її в тарталетках.
Варто спробувати Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою
Рецепт смачного паштету з оселедця
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 100 грамів філе оселедця;
– 100 грамів плавленого сиру;
– 2 морквини;
– 2 зубчики часнику;
– 2 пір'їни зеленої цибулі;
– 1 пучок кропу;
– 30 грамів волоських горіхів.
Приготування:
- За годину-півтори до приготування помийте та поставте відварюватися моркву. Після охолодження, очистьте її від шкірки та поріжте кільцями.
- Помийте та обсушіть паперовими рушниками кріп і зелену цибулю, після чого подрібніть.
- Очистьте часник і розділіть його на дві частини. Наріжте філе оселедця. Подрібніть волоські горіхи.
- З'єднайте у чаші блендера моркву, оселедець, плавлений сир, часник, кріп та цибулю. Збийте на середній швидкості до однорідної маси.
- Скуштуйте паштет та за необхідності збийте ще, аби маса стала ще м'якшою.