19 червня,
17:47
Смачніше, ніж в найкращій кондитерській: готуємо приголомшливий Наполеон з вишнями
Джерело:
"Факти"Наполеон – десерт, знайомий всім з дитинства. Зробіть його ще смачнішим, додавши вишні.
Ще одним сюрпризом буде безе. Цей торт точно сподобається вашим близьким.
Варто спробувати Найсмачніший торт у вашому житті: перевірений рецепт фантастичного медовика з вишнями
Наполеон з вишнями
- Час: 1 година
- Порцій: 10
– 300 грамів маргарину;
– 500 грамів борошна;
– 125 грамів сметани;
– 4 жовтки;
– 1 столова ложка оцту.
Начинка:
– 4 білки;
– 200 грамів цукру;
– 100 грамів крохмалю;
– 500 грамів вишень.
Крем:
– 500 мілілітрів молока,
– 3 столові ложки борошна;
– 200 грамів цукру;
– 3 яйця;
– 300 грамів масла.
Приготування:
- Маргарин перетріть руками з борошном. Сметану розмішайте з жовтками та вилийте в тісто, додайте оцет і замісіть тісто. Поставте на ніч в холодильник.
- Потім розділіть тісто на 6 частин, кожну тонко розкачайте, вистеліть одну на деко.
- Білки для безе збийте до піків, додайте крохмаль та легенько розмішайте. Викладіть третю частину на корж. Зверху розкладіть частину вишень і прикрийте другим коржем.
- Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин до рум'яності. Спечіть 3 такі подвійні коржі.
- Зробіть заварний крем. Масло кімнатної температури збийте до побіління та поволі додайте заварний крем. Всі коржі промастіть. Змастіть торт зверху та прикрасьте. Залиште на ніч в холодильнику.