Ще одним сюрпризом буде безе. Цей торт точно сподобається вашим близьким.

Варто спробувати Найсмачніший торт у вашому житті: перевірений рецепт фантастичного медовика з вишнями

Наполеон з вишнями

  • Час: 1 година
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Маргарин перетріть руками з борошном. Сметану розмішайте з жовтками та вилийте в тісто, додайте оцет і замісіть тісто. Поставте на ніч в холодильник.
  2. Потім розділіть тісто на 6 частин, кожну тонко розкачайте, вистеліть одну на деко.
  3. Білки для безе збийте до піків, додайте крохмаль та легенько розмішайте. Викладіть третю частину на корж. Зверху розкладіть частину вишень і прикрийте другим коржем.
  4. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин до рум'яності. Спечіть 3 такі подвійні коржі.
  5. Зробіть заварний крем. Масло кімнатної температури збийте до побіління та поволі додайте заварний крем. Всі коржі промастіть. Змастіть торт зверху та прикрасьте. Залиште на ніч в холодильнику.