Існує багато варіантів позбутися похмілля після гучного святкування з рідними чи друзями. Можна випити розсіл, напій з сирих жовтків, похмелитися пивом або випити сорбент. Але у нас для вас є цікавий та смачний рецепт напою з гарбуза. Спробуйте – він дуже смачний та подейкують, помічний.
Читайте також Як зробити новорічний стіл здоровим: рецепти корисних страв, які сподобаються усім
Цікаві факти про "боротьбу" з похміллям у світі
- У Польщі, як і в Україні, частенько випивають склянку розсолу.
- В Румунії та Туреччині надають перевагу жирному солоному бульйону зі сметаною.
- Італійці випивають філіжанку міцної чорної кави, а от в Китаї надають перевагу зеленому чаю.
- У Нідерландах з похмілля випивають кухоль холодного пива, а в Німеччині "лікуються" оселедцем з ріпчастою цибулею.
- Витончені французи їдять устриці на сніданок, багато устриць.
Рецепт гарбузового напою від похмілля
- Час: 10 хвилин
Фото taste of home
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти для напою та перемішайте ложкою.
- Подрібніть свіжий імбир ножем або з'єднайте все в чаші для блендера.
- Лід додавайте за бажанням.
- Випийте напій та приляжте на 20 хвилин, якщо не покращає – можна випити солодкий міцний чорний чай.
Будьте здорові та смачного!
А ви знали?! Суровий радянський перекус – цікаві факти: