12 лютого,
15:10
З ним кожна страва стане значно смачнішою: готуємо найкращий салат з капусти та буряка

Джерело:
ShubaЦей салат – неймовірно красивий і смачний. Він ідеально пасує до будь-яких м'ясних страв, каш чи картоплі.
Якщо ви маєте хвильку часу, скористайтеся цим рецептом. З ним можна створити справжній кулінарний шедевр зі звичайного буряка, моркви та половини капустини.
Варто спробувати З того, що є в холодильнику: готуємо апетитний салат "Чумацький" з найдоступніших продуктів
Салат з капусти та буряка
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
– половинка білоголової капусти;
– 1 буряк;
– 1 морква;
– 250 грамів консервованої червоної квасолі;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 2 столові ложки оливкової олії Extra Virgin;
– чорний мелений перець до смаку;
– чверть чайної ложки солі.
Приготування:
- Нашаткуйте половину капустини. Покладіть її в глибоку миску та залийте водою. Посоліть і лишіть на 1 хвилину. Потім злийте воду.
- Вимийте, очистьте та натріть на грубій терці буряк і моркву.
- Приготуйте заправку: вимийте лимон, розріжте навпіл і вичавіть з однієї половинки сік. Змішайте його з оливковою олією, чорним перцем та дрібкою солі.
- Додайте до капусти квасолю, а також натерті буряк і моркву. Полийте салат заправкою та перемішайте.