Якщо ви маєте хвильку часу, скористайтеся цим рецептом. З ним можна створити справжній кулінарний шедевр зі звичайного буряка, моркви та половини капустини.
Варто спробувати З того, що є в холодильнику: готуємо апетитний салат "Чумацький" з найдоступніших продуктів
Салат з капусти та буряка
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Нашаткуйте половину капустини. Покладіть її в глибоку миску та залийте водою. Посоліть і лишіть на 1 хвилину. Потім злийте воду.
- Вимийте, очистьте та натріть на грубій терці буряк і моркву.
- Приготуйте заправку: вимийте лимон, розріжте навпіл і вичавіть з однієї половинки сік. Змішайте його з оливковою олією, чорним перцем та дрібкою солі.
- Додайте до капусти квасолю, а також натерті буряк і моркву. Полийте салат заправкою та перемішайте.