Якщо ви маєте хвильку часу, скористайтеся цим рецептом. З ним можна створити справжній кулінарний шедевр зі звичайного буряка, моркви та половини капустини.

Варто спробувати З того, що є в холодильнику: готуємо апетитний салат "Чумацький" з найдоступніших продуктів

Салат з капусти та буряка

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Нашаткуйте половину капустини. Покладіть її в глибоку миску та залийте водою. Посоліть і лишіть на 1 хвилину. Потім злийте воду.
  2. Вимийте, очистьте та натріть на грубій терці буряк і моркву.
  3. Приготуйте заправку: вимийте лимон, розріжте навпіл і вичавіть з однієї половинки сік. Змішайте його з оливковою олією, чорним перцем та дрібкою солі.
  4. Додайте до капусти квасолю, а також натерті буряк і моркву. Полийте салат заправкою та перемішайте.