Спагеті з соусом з авокадо – ідеальний варіант страви для двох. Якщо обрати макарони з цільнозернових сортів пшениці, така страва буде ще й поживною та не зашкодить фігурі.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Поєднання авокадо, шпинату та чері стане для вас кулінарним відкриттям, адже ці продукти відмінно доповнюють смаки один одного. Якщо немає спагеті – обирайте будь-який інший сорт макаронів: фузілі, локшину, спіральки. Смак від цього гіршим не стане.

Рецепт спагеті з соусом з авокадо

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Спагеті відварюємо у підсоленій воді 7 хвилин, або як вказано на упаковці.
  • Для соусу: м'якоть авокадо, шпинат, олію, сіль, перець, сік та цедру лимона пробиваємо блендером до однорідної консистенції (густоту можна регулювати водою, у якій вариться паста).
  • Томати розрізаємо навпіл і розігріваємо на сковорідці. Додаємо готову пасту, зелений соус і, перемішуючи, прогріваємо на вогні декілька хвилин.
  • Подаємо страву до столу гарячою.

Смачного!