Огірки на зиму під капроновою кришкою готуються за особливим рецептом. Вам не потрібні ні металеві кришки, ні термічна обробка.

Варто спробувати Елементарний рецепт на зиму: як правильно законсервувати помідори

Огірки під капроновими кришками на зиму

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Огірки середнього розміру добре помийте. Відріжте кінчики. Парасольку кропу теж помийте. Часник почистьте та подрібніть.
  2. На дно чистої трилітрової банки покладіть парасольку кропу, лавровий лист, половину горошин перцю і половину часнику. Щільно закладіть огірки. Зверху насипте сіль, решту перцю і часнику, гірчичний порошок та лавровий лист.
  3. Залийте холодною водою, закрийте капроновою кришкою і потрясіть банку, щоб інгредієнти об'єдналися. Банку відправте в прохолодне темне місце. Зокрема, для цього підійде підвал або холодильник.