Такий холодник вам точно сподобається. Спробуйте і переконайтеся.

Варто спробувати Як у мами: готуємо форшмак з баклажанів, який буде до смаку всім

Окрошка – покроковий рецепт

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 8

Приготування:

  1. Картоплю, яйця і м'ясо відваріть до готовності.
  2. М'ясо нарвіть на маленькі шматочки або наріжте. Картоплю, огірки і яйця теж дрібно наріжте на кубики.
  3. Подрібніть зелень та з'єднайте всі інгредієнти в одній каструлі.
  4. Додайте сметану, майонез і воду.
  5. Посоліть та додайте лимонну кислоту до смаку.
  6. Добре перемішайте та охолодіть. Подавайте з гірчицею і лимонним соком.