Такий холодник вам точно сподобається. Спробуйте і переконайтеся.
Варто спробувати Як у мами: готуємо форшмак з баклажанів, який буде до смаку всім
Окрошка – покроковий рецепт
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 8
Приготування:
- Картоплю, яйця і м'ясо відваріть до готовності.
- М'ясо нарвіть на маленькі шматочки або наріжте. Картоплю, огірки і яйця теж дрібно наріжте на кубики.
- Подрібніть зелень та з'єднайте всі інгредієнти в одній каструлі.
- Додайте сметану, майонез і воду.
- Посоліть та додайте лимонну кислоту до смаку.
- Добре перемішайте та охолодіть. Подавайте з гірчицею і лимонним соком.