Приготувати ніжні оладки – доволі проста та звична справа, з якою впорається кожен із нас. Інколи варто спробувати нові рецепти звичного смаколика, наприклад, додавши до нього корицю, аромат якої здатен неабияк посилити апетит.

Актуально За бабусиним рецептом: сирні пончики, як всі так любили у дитинстві

Рецепт оладок з корицею

Час: 1 година

Порцій: 4

Гарний початок будь-якого дня / Фото Agencja Gazeta

Інгредієнти:

  • 3 склянки борошна;
  • 4 чайні ложки кориці;
  • 2 чайні ложки цукру;
  • 2 столові ложки розпушувача;
  • чайна ложка солі;
  • 3/4 склянки молока;
  • 1 яйце;
  • 2 столові ложки олії.

Приготування:

  1. У миску просіюємо борошно, додаємо корицю, цукор, розпушувач та сіль. Добре перемішуємо суміш.
  2. Збиваємо яйце, додаємо молоко та олію.
  3. Змішуємо 1/3 борошна з молоком, замішуємо тісто. Воно мусить мати сметаноподібну консистенцію. Додаємо борошно за потреби. Залишок борошна з корицею можна зберігати у закритій тарі до 6 місяців.
  4. Смажимо оладки на середньому вогні до рум'яної скоринки.
  5. Подаємо на стіл гарячими з улюбленими солодкими додатками.

Смачного!