Усього кілька лайфхаків з олією допоможуть новачкам готувати швидше й смачніше. Час виходити на новий кулінарний рівень!

Цікаво Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою

Як правильно готувати салатні заправки

Олія чудово вбирає в себе смаки та аромати. Саме тому заправки для салатів краще робити заздалегідь. Додайте до олії спеції та пряні трави, гарно перемішайте й залиште в темному місці на 10 днів. Коли заправка настоїться, поставте її до холодильника. Трішки зусиль – і ваші страви заграють новими відтінками!

Незамінний компонент / Фото Pixabay

Нерафінована олія – не для смаження й не для запікання

Для температурної обробки продуктів слід використовувати рафіновану олію. Адже олія холодного віджиму при нагріванні починає горіти. Тож її додають лише до готових страв.

Натирати продукти з олією – простіше

Подрібнювати продукти на ручній тертці – не велике задоволення. Олія прискорить марудний процес: просто змастіть нею тертку. Ви особливо оціните цей лайфак, натираючи м'які продукти.

Полегшить натирання олія / Фото з соцмереж