З омлетом майже ніколи не виникає труднощів, але бувають випадки, коли він не такий пишний, як нам хотілося б. Давайте розглянемо основні правила, дотримання яких забезпечить найкращий результат.
Цікаво Державна підтримка та нові закони: що чекає на бджолярів в Україні – підсумки дискусії
Сковорідка, на якій ми готуємо омлет, має бути чугунною. Такий посуд забезпечить рівномірний розподіл температури, без якого пишний омлет неможливий.
Омлет має свої секрети / Фото Pixabay
На одне яйце має бути стільки ж молока. Баланс молока та яєць має бути рівномірним. Недотримання цих пропорцій – одна з головних помилок.
Також не варто боятися дати забагато соди. На смак омлету вона не вплине, а от на його вигляд – цілком. Більше соди – пишніший омлет.
Окрім того, не варто поспішати з приготуванням: сковорідку потрібно добре нагріти, і лише потім зменшити вогонь до середнього показника.