Справжня окраса столу: приготуйте оселедець у розкішному гірчичному соусі

1 березня 2024, 16:20
Читать новость на русском

Джерело:

simeynuyblog

Мабуть, жоден святковий стіл не обходиться без оселедця. Ця бюджетна і смачна риба може стати ще кращою завдяки особливому соусу.

У цьому рецепті використовується цілий солений оселедець. Проте ви можете придбати одразу очищений та порізаний – буде нічим не гірше.

Варто спробувати Ідеальна вечеря, яка не б'є по гаманцю: простий рецепт у духовці

Оселедець в гірчичному соусі

  • Час: 15 хвилин + кілька годин на маринування
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 2 оселедці;
– 2 середні цибулини.

Соус:
– 50 грамів зернистої гірчиці;
– 30 грамів міцної гірчиці;
– 15 грамів меду;
– 30 грамів оцту;
– 100 грамів олії;
– 0,5 чайної ложки куркуми.

Секрет вдалої страви – у добірних продуктах. Тож надавайте перевагу лиш надійним і перевіреним виробникам. Таким як ТМ “Водний Світ” – беззаперечному лідеру на українському ринку морепродуктів, який упродовж 22 років постачає високоякісну продукцію, що ще жодного разу не підводила споживачів.

Приготування:

  1. Оселедець очистьте та поріжте на шматочки.
  2. Цибулю також почистьте та поріжте півкільцями.
  3. Змішайте всі інгредієнти для соусу, викладіть туди оселедець та цибулю.
  4. Добре перемішайте та поставте в холодильник на кілька годин, а ще краще на ніч.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачні рибні котлети з консервованого тунця.