Овочеві булочки – відмінний варіант для швидкого перекусу, сніданку або вони стануть чудовим доповненням до улюбленої першої страви.

Читайте також Економимо світло: 3 готові ідеї для смачних страв нашвидкуруч

Можливо ззовні вони нагадуватимуть котлети, але смак та консистенція здоби вас переконує в протилежному.

Рецепт овочевих булочок

  • Час: 20 – 25 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Для цієї страви можна використовувати як свіжі овочі, так і морожені. Якщо ви обрали морожені, відваріть їх в окропі 4 хвилини та перекладіть на друшляк.
  • Броколі, кукурудзу, яйце, сир, борошно та спеції збийте в чаші комбайна або блендера. Кількість борошна може піти менше-більше в залежності від величини яйця та суцвіть броколі.
  • Сформуйте булочки за допомогою ложки, викладіть в мультипіч та випікайте при 180 градусах 12 – 15 хвилин. Орієнтуйтеся на золотаву скоринку.

Смачного!