Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла шанувальникам, як пекла пампушки до борщу з батьками, що відчувала при цьому та як вчить свою доньку готувати страву за сімейним рецептом.

Читайте також Сирні паляниці на кефірі: смачний рецепт для сніданку

Ольга Мартиновська намагається передати доньці Вірі любов до кулінарії та навчити її готувати за сімейними рецептами.

Дівчина зізналася, що коли сама була дитиною у її сім'ї була традиція готувати величезну каструлю борщу та пекти до нього ароматні пампушки з часником.

Мені завжди подобалося дивитися як мама замішує тісто, як воно росте та підіймається, – прокоментувала Ольга Мартиновська.

Своїм сімейним рецептом шеф-кухар поділилася не тільки з донькою, а й зі своїми шанувальниками.

І от зараз я вирішила спекти мамині пампушки вже зі своєю Вірунею аби передати їй наші сімейні традиції. І їй, так само як і мені свого часу, цікаво дізнатися чому тісто росте, – відзначила шеф-кухар.

Рецепт пампушків до борщу

  1. Вилийте теплу воду в миску, додайте цукор, дріжджі та перемішайте.
  2. Додайте до опари борошно, рослинну олію, дрібку солі та замісіть тісто.
  3. Накрийте тісто рушником та залишіть в теплому місці підрости.
  4. Готове тісто розімніть руками, підсипте трохи борошна та ще раз розімніть.
  5. Розділіть тісто на шматочки, сформуйте кульки та викладіть у деко змащене олією.
  6. Випікайте пампушки до готовності у розігрітій духовці до 180-190 градусів.
  7. Змастіть готові пампушки соусом з подрібненої зелені, часнику та олії. Смачного!