Ніжний, як хмаринка: як приготувати ідеальний паштет з курячої печінки
23 червня 2024,
20:59
Читать новость на русском
Джерело:
gorbenko_artПаштет з курячої печінки чудово пасує до сніданку чи легкого перекусу. Не потрібно його купувати, адже ця страва готується дуже просто.
Окрім ідеального смаку, такий паштет буде ще й доволі бюджетним. Адже потрібні лише найпростіші інгредієнти
Варто спробувати Швидка закуска за лічені гривні: готуємо з вафель
Паштет з курячої печінки
- Час: 2 години
- Порцій: 6
– 500 грамів курячої печінки;
– 180 грамів масла;
– 1 велика цибуля;
– 2 зубчики часнику;
– 70 мілілітрів коньяку;
– 3 дрібки чебрецю;
– 5 яєць;
– 200 мілілітрів вершків 33%;
– сіль до смаку.
Дивіться, як приготувати паштет з курячої печінки: відео
Приготування:
- Наріжте цибулю, пасеруйте її на маслі з додаванням часнику та чебрецю.
- Влийте коньяк на пательню, підпаліть та випарюйте близько 10 хвилин на мінімальному вогні.
- Окремо розтопіть масло.
- Очистьте печінку від плівок. З'єднайте печінку, вершки, масло, цибулю та яйця. Важливо, щоб все було кімнатної температури.
- Ретельно перебийте та посоліть.
- Залийте у форму, поставте на деко, яке залийте водою.
- Випікайте 1,5 години при температурі 130 градусів в режимі "верх і низ".