Паска з цукатами виходить пишною та смачною. Випічку можна готувати з дріжджами й без. Для прикрашання приготуйте улюблену глазур, додайте будь-які горіхи, цукати, родзинки.

Читайте також Сімейний рецепт сирної паски від Ольги Мартиновської

Рецепт паски

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці змішайте тепле молоко з цукром, додайте дріжджі, чотири столові ложки борошна, перемішайте, накрийте харчовою плівкою, залиште на 25-30 хвилин у тепле місце.
  3. У мисці з'єднайте яйця з цукром, додайте сіль, ванільний цукор, розтоплене вершкове масло, перемішайте, додайте в опару, перемішайте. Далі – додайте розпушувач, борошно. Замісіть тісто, накрийте рушником та залиште на кілька годин для підняття тіста у декілька разів.
  4. У тісто викладіть цукати, перемішайте.
  5. Чашу мультиварку змастіть вершковим маслом, викладіть тісто, залиште ще на 30-40 хвилин.
  6. Оберіть режим "випікання" на 1,5 години – 60+30 хвилин.
  7. Викладіть готову паску, залиште для охолодження.
  8. Змастіть глазур'ю, задекоруйте цукатами, горіхами. Смачного!