Ваші рідні будуть шоковані: готуємо пасту Альфредо з несподіваним інгредієнтом
17 травня 2024,
18:57
Читать новость на русском
Джерело:
flavor.tailorsКласична паста Альфредо готується всього з трьох інгредієнтів. Саме макарони, вершкове масло і пармезан створюють розкішний шовковий смак.
Проте, додавши лише один несподіваний інгредієнт, ви отримаєте пасту з неповторним літнім смаком. Мовиться про квіти акації.
Варто спробувати В захваті будуть навіть ті, хто не любить рибу: готуємо філе тиляпії у духовці
Паста Альфредо з квітами акації
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
– 300 грамів макаронів;
– 115 грамів вершкового масла;
– 360 грамів вершків;
– 2 зубчики часнику;
– 2 чайні ложки італійської зелені;
– сіль і свіжомелений перець до смаку;
– 200 грамів тертого пармезану;
– 50 грамів квіток акації.
Приготування:
- Доведіть підсолену воду з невеликою кількістю олії до кипіння. Коли вона закипить, додайте макарони та варіть згідно з інструкцією на пакуванні.
- Розтопіть на пательні вершкове масло, додайте 2 дрібно нарізані зубчики часнику, перемішайте і влийте вершки. Приправте сіллю, свіжомеленим перцем та італійськими травами.
- Додайте в соус 180 грамів пармезану. Добре перемішайте, поки сир не розплавиться.
- Злийте воду з макаронів і додайте їх у соус Альфредо. Добре перемішайте, а потім розкладіть по тарілках. Посипте зверху тертим пармезаном, квітами акації та відразу подавайте.