За словами Ектора, він жити не може без картопельки, тому постійно вигадує нові цікаві ідеї її приготування. Цей ароматний гарнір з хрумкою скоринкою буде до вподоби кожному.
Варто спробувати Бюджетно і дуже смачно: готуємо бризолі – швидку закуску за лічені гривні
Печена картопля
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Дивіться, як пекти картоплю з часником: відео
Приготування:
- Картоплю почистьте, відваріть та злийте воду.
- У форму налийте олію та відправте у розігріту духовку, доки не закипить.
- Покладіть картоплю в гарячу олію, посоліть, поперчіть.
- Кріп та часник подрібніть, змішайте з олією та полийте картоплю.
- Запікайте до золотистого кольору.