За словами Ектора, він жити не може без картопельки, тому постійно вигадує нові цікаві ідеї її приготування. Цей ароматний гарнір з хрумкою скоринкою буде до вподоби кожному.

Варто спробувати Бюджетно і дуже смачно: готуємо бризолі – швидку закуску за лічені гривні

Печена картопля

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Дивіться, як пекти картоплю з часником: відео

Приготування:

  1. Картоплю почистьте, відваріть та злийте воду.
  2. У форму налийте олію та відправте у розігріту духовку, доки не закипить.
  3. Покладіть картоплю в гарячу олію, посоліть, поперчіть.
  4. Кріп та часник подрібніть, змішайте з олією та полийте картоплю.
  5. Запікайте до золотистого кольору.