Печені яблука смачні самі по собі, а з додаванням кориці, меду, волоських горіхів та родзинок їм немає рівних. Цей простий десерт завжди чудовий на смак, але найкраще підійде для полудня, коли на вулиці мороз.

До теми Бюджетна випічка з яблук: рецепт повторить навіть дитина – треба лише 3 інгредієнти

Рецепт печених яблук

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Яблука помийте та обсушіть.
  2. У кожного плоду зріжте верхню частину з плодоніжкою – приблизно 2 – 3 сантиметри завтовшки. Пізніше вона буде служити кришкою.
  3. Видаліть насіння за допомогою ножа або ложки.
  4. Начинка: родзинки і горіхи викладіть в миску. Додайте мед і щіпку кориці. Змішайте. Покладіть начинку в ямку.
  5. Накрийте фаршировані яблука попередньо зрізаним "капелюшком".
  6. Помістіть їх у форму для випічки.
  7. Змастіть медом, що залишився.
  8. Випікати 40 хвилин при 180°C.