Просто тане у роті: рецепт ідеальної вечері у мультиварці
23 квітня 2024,
20:45
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЗі свинини та овочів можна приготувати неймовірно смачну вечерю. Її аромат пробудить у всієї родини шалений апетит.
Завдяки мультиварці приготувати її буде дуже просто. Якщо вам подобається, коли картопля не м'яка, а хрустка, тоді можете спочатку запекти її в духовці зі спеціями, а потім додати до печені.
Буде смачно Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів
Рецепт печені у мультиварці
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 4
– 300 грамів свинини;
– 1 цибулина;
– 1 морква;
– 700 грамів картоплі;
– 2 томати;
– 30 грамів олії;
– 300 грамів води;
– сіль, перець, суміш спецій до смаку.
Приготування:
- М'ясо промийте та обсушіть кухонними рушниками. Наріжте свинину шматочками по 2 сантиметри. Посоліть, поперчіть і присипте спеціями.
- У чашу мультиварки налийте олію, покладіть м'ясо, закрийте кришку та виставте програму "Смаження". Готуйте м'ясо протягом 10 хвилин, помішуючи.
- Картоплю і моркву почистьте і помийте. Картоплю наріжте скибочками, а моркву натріть на грубій тертці. Цибулю теж почистьте і подрібніть. Помідори помийте і поріжте кубиками.
- Після смаження м'яса у чашу налийте воду, додайте всі овочі, посоліть і перемішайте. Закрийте кришку і поставте програму "Тушкування" на 45 хвилин. Натисніть кнопку "Старт" і готуйте до закінчення програми.