Завдяки мультиварці приготувати її буде дуже просто. Якщо вам подобається, коли картопля не м'яка, а хрустка, тоді можете спочатку запекти її в духовці зі спеціями, а потім додати до печені.

Буде смачно Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів

Рецепт печені у мультиварці

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. М'ясо промийте та обсушіть кухонними рушниками. Наріжте свинину шматочками по 2 сантиметри. Посоліть, поперчіть і присипте спеціями.
  2. У чашу мультиварки налийте олію, покладіть м'ясо, закрийте кришку та виставте програму "Смаження". Готуйте м'ясо протягом 10 хвилин, помішуючи.
  3. Картоплю і моркву почистьте і помийте. Картоплю наріжте скибочками, а моркву натріть на грубій тертці. Цибулю теж почистьте і подрібніть. Помідори помийте і поріжте кубиками.
  4. Після смаження м'яса у чашу налийте воду, додайте всі овочі, посоліть і перемішайте. Закрийте кришку і поставте програму "Тушкування" на 45 хвилин. Натисніть кнопку "Старт" і готуйте до закінчення програми.