Укр Рус
16 січня, 15:40
1

В магазині такого не купиш: як приготувати ідеальний печінково-вершковий паштет

Джерело:

kruchkov.food

Приготуйте вдома паштет з курячої печінки. Це просто, смачно і бюджетно.

На приготування потрібно зовсім мало часу. Попри це, паштет смакуватиме краще, ніж магазинний.

Вам сподобається Найсмачніша печена картопля у світі: елементарний рецепт від Джеймі Олівера

Рецепт печінкового паштету

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 10
Інгредієнти:
– 200 грамів моркви;
– 200 грамів цибулі;
– 700 грамів курячої печінки;
– 100 грамів вершкового масла;
– 200 мілілітрів вершків 10%;
– сіль, перець, олія для смаження.

Приготування:

  1. Почистьте цибулю та моркву і наріжте їх довільними шматками. Відправте на розігріту пательню смажитися 10 хвилин на оливковій олії. Після цього додайте склянку теплої води та потушкуйте ще трохи.
  2. Тим часом на іншій пательні обсмажте курячу печінку до скоринки. Додайте масло, сіль, перець та потушкуйте ще 10 хвилин.
  3. Додайте печінку до овочів та залийте вершками. Тушкуйте ще 10 хвилин.
  4. Після цього подрібніть усе блендером. Смакуйте охолодженим.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачну намазку з оселедця та сиру

.