Горіхове печиво на білках підходить господиням, які хочуть приготувати чудові ласощі без метушні. Однак важливо пам'ятати, що білки повинні бути кімнатної температури. Тоді все точно вдасться.

Буде смачно Найкращі солодощі дитинства: готуємо бюджетні рогалики з варенням

Повітряне горіхове печиво

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Перетворіть горіхи на дрібну крихту.
  2. Збийте білки до появи легкої піни на третій швидкості блендера, а потім на п'ятій – до пишності. Не припиняючи збивати, додавайте цукор дрібними порціями. Збивайте до піків.
  3. Висипте у білки горіхи та акуратно перемішайте.
  4. Перемістіть білково-горіхову масу в кондитерський мішок і видавіть печиво на застелене пергаментом деко. Відстань між печивом має бути мінімум 2 – 3 сантиметри.
  5. Випікайте 20 – 25 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.