Всього 20 хвилин і 3 інгредієнти: готуємо ідеальне домашнє печиво без тіста

17 січня 2024, 10:58
Читать новость на русском

Джерело:

УНІАН

Смачне домашнє печиво можна приготувати навіть без борошна. Спробуйте цей покроковий рецепт – ви не залишитеся розчарованими.

Горіхове печиво на білках підходить господиням, які хочуть приготувати чудові ласощі без метушні. Однак важливо пам'ятати, що білки повинні бути кімнатної температури. Тоді все точно вдасться.

Буде смачно Найкращі солодощі дитинства: готуємо бюджетні рогалики з варенням

Повітряне горіхове печиво

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 70 грамів білка (від 2 великих яєць);
– 180 – 200 грамів цукру;
– 210 грамів горіхів.

Приготування:

  1. Перетворіть горіхи на дрібну крихту.
  2. Збийте білки до появи легкої піни на третій швидкості блендера, а потім на п'ятій – до пишності. Не припиняючи збивати, додавайте цукор дрібними порціями. Збивайте до піків.
  3. Висипте у білки горіхи та акуратно перемішайте.
  4. Перемістіть білково-горіхову масу в кондитерський мішок і видавіть печиво на застелене пергаментом деко. Відстань між печивом має бути мінімум 2 – 3 сантиметри.
  5. Випікайте 20 – 25 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати справжню турецьку пахлаву. Для неї навіть не треба замішувати тісто.