Хрустке печиво, яке має інтригуючий гіркий присмак, приємно здивує не лише тих, хто не може уявити свого життя без кави. Рецепт зможуть повторити навіть абсолютні новачки в кулінарії, а для досвідчених господинь він може здатися аж надто легким. Але не поспішайте з висновками – смак печива вас точно вразить.

Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці

Рецепт хрусткого печива зі смаком кави

Час: 25 хвилин

Порцій: 4

Мрія кавоманів / Фото Canva

Інгредієнти:

  • 300 грамів борошна;
  • 220 грамів розм'якшеного вершкового масла;
  • 100 грамів цукрової пудри;
  • 2 столові ложки розчинної гранульованої кави;
  • 1,5 чайної ложки ванільного екстракту;
  • половина чайної ложки кориці (за бажанням).

Приготування:

  1. Масло збиваємо з цукром до пишності. Потім поволі додаємо усі інші інгредієнти та замішуємо тісто (воно доволі липке, але додавати більше борошна не потрібно).
  2. З маленьких шматочків тіста формуємо печиво. Можна зробити кулю, а потім її приплюснути.
  3. Викладаємо печиво на застелене пергаментним папером деко. Можна робити проміжки маленькими – рости у духовці воно не буде.
  4. Випікаємо 15 хвилин при 200 градусах.

Смачного!