Яблука та вівсянка можуть перетворитися на смачне та хрумке печиво. Компанію їм складуть ароматні ваніль та кориця.

Буде смачно Рецепт ідеальних млинців на молоці з дірочками: спробуйте і готуватимете тільки так

Печиво з вівсянки – покроковий рецепт

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Подрібніть вівсянку в блендері, кавомолці чи ручному млині. Додайте розпушувач, корицю і перемішайте.
  2. Помиті яблука очистьте від серцевини. Поріжте невеликими шматочками та подрібніть у блендері або натріть на дрібній тертці. Додайте яблука до пластівців.
  3. Відокремте жовтки від білків. Додайте жовтки в ту саму миску разом з ванільним екстрактом.
  4. Вимийте сушену журавлину та додайте в миску з яблуками та пластівцями. Замість журавлини можна використати горіхи чи родзинки.
  5. Яєчні білки змішайте із сіллю та збийте вінчиком. Поступово додавайте до вівсяно-яблучної маси, обережно перемішуючи.
  6. Викладайте по одній столовій ложці суміші на деко, встелене пергаментом. Випікайте 25 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.