За цим рецептом ви легко зможете приготувати смачне печиво, яке сподобається всім. У тісто також додають родзинки, цукати або мигдальні пластівці.

Читайте також Рецепт шоколадних цукерок з секретним інгредієнтом від Володимира Ярославського

Рецепт печива

  1. Для приготування печива ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте масло з цукром, збийте міксером до однорідної консистенції.
  3. Окремо у мисці збийте яйце, додайте ванільний цукор, ретельно перемішайте.
  4. Шоколад, подрібніть ножем.
  5. У мисці змішайте борошно з сіллю, додайте розпушувач, яйце з ванільним цукром, шоколад, горіхи, перемішайте, замісіть тісто.
  6. Сформуйте кульки, залиште на 25 хвилин у холодильнику. Викладіть тісто, сформуйте печиво.
  7. Розігрійте духовку при температурі 180 градусів, вистеліть деко пергаментом, викладіть печиво, відправте запікатись протягом 20-25 хвилин до готовності.
  8. Готове печиво викладіть на тарілку. Смачного!