Пекінка ще ніколи не була такою смачною: готуємо бюджетний салат, вартий святкового столу
6 лютого 2024,
15:40
Читать новость на русском
Джерело:
zhuravlina_cookingБагато українців люблять салати з пекінської капусти. Адже вона хрумка, смачна та бюджетна.
Попри свою невисоку ціну, пекінська капуста може стати головним інгредієнтом навіть для святкового салату. Спробуйте скористатися цим простим рецептом – вам сподобається.
Варто спробувати Зникне зі столу за секунду: рецепт розкішної запіканки з картоплею та сосисками
Салат з пекінської капусти
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
– 350 грамів пекінської капусти;
– 250 грамів ковбаси;
– 1 банка консервованої кукурудзи;
– 250 грамів моркви по-корейськи;
– майонез до смаку;
– 1 пачка сухариків.
Приготування:
- Пекінську капусту розріжте навпіл, після чого подрібніть тоненькою соломкою. Перекладіть у глибоку миску.
- Копчену ковбаску наріжте соломкою. Додайте до капусти.
- В миску всипте банку кукурудзи без води та моркву по-корейськи.
- Заправте майонез до свого смаку та перемішайте. Перед подачею додайте сухарики.