Смачна паста у поєднанні з ніжним м'ясом та легким соусом – саме те, що потрібно після насиченого дня. Для приготування страви потрібно лише кілька простих кулінарних маніпуляцій, тож про додаткову втому точно не йдеться.

Цікаво До вареників чи інших страв: як приготувати закарпатський грибний соус

Рецепт пенне з куркою та шпинатом

Час: 45 хвилин
Порцій: 2

Приготування:

  1. Зваріть макарони згідно з інструкцією на упаковці. Злийте воду, залишіть чверть склянки.
  2. На сковороді розігрійте 1 чайну ложку олії.
  3. Обсмажте в ній нашатковану цибулю.
  4. Коли підрум’яниться, додайте нарізану кубиками курку. Приправте сіллю, перцем, 1 чайною ложкою солодкої паприки, 1 чайною ложкою чебрецю та 1 чайною ложкою порошку каррі.
  5. В окремій сковороді розігрійте олію, що залишилися, обсмажити подрібнений часник і додайте шпинат.
  6. У шпинат влийте вершки і додайте прованські трави, сіль і перець. Також додайте воду для варіння пасти.
  7. Додайте в соус курку з цибулею і відварені макарони.
  8. Все перемішайте і посипте тертим сиром.