За цим рецептом можна приготувати підливу не лише з печериць. Білі гриби та лисички дадуть ще яскравіший смак.
Читайте також У Кулінарному центрі МХП відбулась унікальна дегустація вин: як це було
Рецепт грибної підливи
- Час: 30 – 40 хвилин
- Порції: 4
Грибна підлива / Фото Лісник
Приготування:
- Ретельно помийте й почистіть гриби від шкірки. Наріжте печериці довільним чином.
- Почистіть цибулю від лушпиння та наріжте дрібними кубиками.
- Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній цибулю.
- Додайте гриби, перемішайте й продовжуйте смажити.
- Посоліть та поперчіть гриби, влийте вершки й перемішайте.
- Додайте естрагон і тушкуйте підливу 10 – 15 хвилин на маленькому вогні.
- Ароматна підливка готова.
Смачного!