За цим рецептом можна приготувати підливу не лише з печериць. Білі гриби та лисички дадуть ще яскравіший смак.

Читайте також У Кулінарному центрі МХП відбулась унікальна дегустація вин: як це було

Рецепт грибної підливи

  • Час: 30 – 40 хвилин
  • Порції: 4


Грибна підлива / Фото Лісник

Приготування:

  1. Ретельно помийте й почистіть гриби від шкірки. Наріжте печериці довільним чином.
  1. Почистіть цибулю від лушпиння та наріжте дрібними кубиками.
  1. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній цибулю.
  1. Додайте гриби, перемішайте й продовжуйте смажити.
  1. Посоліть та поперчіть гриби, влийте вершки й перемішайте.
  1. Додайте естрагон і тушкуйте підливу 10 – 15 хвилин на маленькому вогні.
  1. Ароматна підливка готова.

Смачного!