Такі огірки можна подавати самостійно навіть на святковий стіл. Також вони стануть ідеальним інгредієнтом для бургерів.

Варто спробувати Салат з огірків "Зимовий король": консервуємо смакоту за рецептом Лілії Цвіт

Пікулі з гірчицею

  • Час: 20 хвилин + 8 годин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Вимиті огірки обріжте з обох кінців та наріжте кружальцями, а очищену цибулю – напівкільцями або четвертинками.
  2. Посоліть овочі, перемішайте та залишіть на 3 години. Потім процідіть через друшляк.
  3. У каструлю з яблучним оцтом додайте французьку гірчицю, куркуму, цукор та чорний і духмяний перець. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
  4. У киплячий маринад покладіть огірки та цибулю, перемішайте. Закип'ятіть та варіть ще 3 – 5 хвилин.
  5. Наповніть сухі простерилізовані банки доверху та закрутіть простерилізованими кришками. Накрийте ковдрою або рушником та залиште остигати.