Ви можете змінювати начинку на свій розсуд. Для цього чудово підійдуть фарш, твердий чи кисломолочний сир, овочі тощо.

Буде смачно Зелений борщ зі Сходу України: елементарний рецепт весняної смакоти

Пиріг з куркою та грибами

  • Час: 2 години
  • Порцій: 6

Дивіться відео, як приготувати пиріг з куркою та грибами

Приготування:

  1. У просіяне борошно додайте сіль, розпушувач та охолоджене вершкове масло. Перетріть цю суміш у крихту, додайте жовток і холодну воду. Замісіть тісто, загорніть його в плівку та поставте в холодильник на 30 – 40 хвилин.
  2. На вершковому маслі обсмажте нарізані філе та гриби до золотистої скоринки, додайте спеції до смаку.
  3. Тісто дістаньте з холодильника, розкачайте і виріжте коло діаметром 24 сантиметри. Перекладіть у форму. З обрізків тіста сформуйте бортики.
  4. Проколіть основу виделкою і випікайте 10 хвилин при 200 градусах.
  5. З'єднайте яйця, вершки, тертий сир і спеції. На підпечене тісто викладіть начинку і залийте заливкою. Випікайте 35 – 40 хвилин при температурі 200 градусів.