Щоб приготувати з найдоступнішого літнього овоча чудову обідню страву, вам знадобиться всього година часу й трішки натхнення. Капустяний пиріг вас не розчарує!
Читайте також 100 магазинів за рік: торгова мережа МХП "М'ясомаркет" підкорює вершини
Рецептом із нами поділилася директорка Школи леді реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" на Новому каналі Тетяна Мокріді.
Тетяна Мокріді / Фото Новий канал
Уявляєте, діти можуть їсти капусту в пирозі та просити добавки! А ще страва дешева, проста і смачна, – відзначала Тетяна.
Рецепт пирога з білокачанної капусти
- Час: 60 хвилин
- Порції: 4 – 6
Пиріг з молодої капусти / Фото Новий канал
- Наріжте капусту смужками, а ріпчасту цибулю – кубиками. Моркву помийте та натріть на грубій тертці.
- Розігрійте сковорідку та обсмажте на ній овочі. Додайте спецій на ваш смак.
- Деко для випікання змастіть олією, або вершковим маслом. Викладіть зверху тісто та сформуйте бортики.
- Викладіть обсмажену начинку на тісто, розрівняйте її.
- Збийте яйце, молоко та сир в однорідну масу. Залийте соусом начинку.
- З тіста, що залишилося, сформуйте сітку та викладіть зверху на начинку.
- Змастіть тісто жовтком.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте пиріг 40 хвилин.
- Готовий пиріг наріже на порції та подавайте до столу. Смачного!