Зметуть зі столу за секунду: готуємо божественний пиріг із печінкою та яйцем
8 травня 2024,
13:34
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaПиріг зі солоною начинкою – ідеальна страва для сніданку. Спробуйте приготувати його з печінкою та яйцем.
Страва вийде смачною та ароматною. Вона точно сподобається вашим близьким.
Варто спробувати Рецепт, який завжди вдається: готуємо хачапурі за 15 хвилин, як зірковий суддя "МастерШеф"
Пиріг з печінкою
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 8
– 120 грамів борошна;
– 1 яйце;
– 150 грамів сметани;
– 0,5 чайної ложки розпушувача.
Начинка:
– 650 грамів курячої печінки;
– 4 яйця;
– 1 чайна ложка крохмалю;
– 1 цибулина;
– зелень, спеції до смаку.
Приготування:
- Курячу печінку добре промийте, обріжте зайвий жир та плівки. Відваріть її у киплячій підсоленій воді протягом 8 – 10 хвилин, а потім наріжте великими шматочками.
- Зваріть яйця круто, почистьте та наріжте великими шматочками.
- На пательні розігрійте олію, посмажте до прозорості нарізану кубиками цибулю.
- У великій мисці з'єднайте цибулю, яйця, печінку та добре перемішайте. Додайте подрібнену зелень і крохмаль.
- У мисці збийте сметану, яйце, дрібку солі, борошно та розпушувач.
- Вилийте половину тіста у форму, потім покладіть начинку й залийте рештою тіста. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.