Спробуйте скористатися цим простим рецептом. Найімовірніше, ви повернетеся до нього не раз.
Буде смачно У наш час так вже не готують: старовинний рецепт найсмачнішого засоленого сала
Покроковий рецепт солянки
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Яловичину помийте і наріжте шматочками. Розігрійте сотейник з олією та обсмажте м'ясо, помішуючи, до рум'яності.
- Цибулю почистьте, наріжте і додайте до м'яса. Смажте ще 5 хвилин. Посоліть, поперчіть, приправте спеціями й томатною пастою. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
- Болгарський перець помийте, наріжте соломкою, а часник почистьте і подрібніть. Відправте все в сотейник та тушкуйте 10 хвилин.
- Картоплю почистьте, наріжте кубиками й покладіть у сотейник. Влийте киплячу воду і варіть 10 хвилин.
- Додайте нарізані ковбаски, сіль, перець горошком і лавровий лист. Варіть ще 10 хвилин. Готову солянку насипте в порційні тарілки та додайте оливки й зелень.