Спробуйте скористатися цим простим рецептом. Найімовірніше, ви повернетеся до нього не раз.

Буде смачно У наш час так вже не готують: старовинний рецепт найсмачнішого засоленого сала

Покроковий рецепт солянки

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Яловичину помийте і наріжте шматочками. Розігрійте сотейник з олією та обсмажте м'ясо, помішуючи, до рум'яності.
  2. Цибулю почистьте, наріжте і додайте до м'яса. Смажте ще 5 хвилин. Посоліть, поперчіть, приправте спеціями й томатною пастою. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
  3. Болгарський перець помийте, наріжте соломкою, а часник почистьте і подрібніть. Відправте все в сотейник та тушкуйте 10 хвилин.
  4. Картоплю почистьте, наріжте кубиками й покладіть у сотейник. Влийте киплячу воду і варіть 10 хвилин.
  5. Додайте нарізані ковбаски, сіль, перець горошком і лавровий лист. Варіть ще 10 хвилин. Готову солянку насипте в порційні тарілки та додайте оливки й зелень.