Цей пиріг готується дуже просто. Він сподобається кожному.
Варто спробувати Головна страва весни: приготуйте феєричні кабачкові човники з розкішною начинкою
Пиріг з шинкою та сиром
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Дивіться, як приготувати цей пиріг: відео
Приготування: ️
- Тісто філо завчасно дістаньте з холодильника та залиште розморожуватися.
- Далі зберіть кожен лист тіста в гармошку та викладіть у форму. Якщо тісто пересохло, накрийте його вологим рушником та залиште на 20 – 30 хвилин.
- Поміж тіста в довільному порядку вставте шматки сиру, бекону та шинки. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом.
- Для заливки змішайте яйця, вершки та спеції. Залийте пиріг заливкою та відправте його випікатись в розігріту до 200 градусів духовку на 25 – 30 хвилин.