Пиріг вівчаря має неймовірний вигляд, інформує Смачно 24. Він стане ідеальним варіантом, щоб вразити батьків чи друзів, які приїхали в гості.
Варто спробувати Пальчики оближеш: готуємо особливу запіканку зі шпинатом і сиром з Тетяною Літвіновою
Пиріг вівчаря – покроковий рецепт
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Картоплю необхідно почистити та відварити. Далі зробіть з неї пюре, додайте кубик масла та посоліть до смаку.
- Половинку цибулі почистьте та дрібно наріжте. Після цього посмажте її на олії до золотистого кольору.
- Коли цибуля підрум’яниться, саме час додавати томатний соус.
- Паралельно в окрему посудину до яловичого фаршу додайте яйце, сіль, приправу до м’яса та перець. Усе гарно перемішайте.
- Коли цибуля з соусом протушкуються, долийте трохи води та засипте фарш зі спеціями. Все перемішайте і дайте обсмажитися. Рідина має випаруватися.
- Сформуйте пиріг: спершу викладіть обсмажений фарш, на нього – натертий сир, а зверху – шар картопляного пюре.
- Поставте страву в розігріту до 180 градусів духовку орієнтовно на 20 хвилин.