Замішувати тісто не потрібно. Лаваш чудово його замінить.
Варто спробувати Ви цього точно не знали: як правильно пекти справжній львівський сирник
Яблучний пиріг з лаваша
- Час: 1 година 10 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Почистьте яблука та наріжте їх кубиком.
- На пательню викладіть масло, цукор, мед та яблука. Тушкуйте їх 30 хвилин.
- Тим часом до сиру додайте цедру, яйця та добре перемішайте.
- Намастіть сирною сумішшю лаваші та закрутіть їх в рулети. Наріжте шматками та викладіть у форму для запікання.
- Зверху розрівняйте яблука. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 35 хвилин.