Замішувати тісто не потрібно. Лаваш чудово його замінить.

Варто спробувати Ви цього точно не знали: як правильно пекти справжній львівський сирник

Яблучний пиріг з лаваша

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Почистьте яблука та наріжте їх кубиком.
  2. На пательню викладіть масло, цукор, мед та яблука. Тушкуйте їх 30 хвилин.
  3. Тим часом до сиру додайте цедру, яйця та добре перемішайте.
  4. Намастіть сирною сумішшю лаваші та закрутіть їх в рулети. Наріжте шматками та викладіть у форму для запікання.
  5. Зверху розрівняйте яблука. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 35 хвилин.