Запашний пиріг сподобається усім. Смачна начинка з додавання ніжної курятини, грибів, сиру та хрустка скоринка зверху.

Читайте також Рецепт соусу для салату Кобб від Володимира Ярославського

Рецепт пирога

  1. Для приготування ретельно помийте куряче філе, наріжте кубиками, відваріть у підсоленій воді.
  2. Цибулю, почистіть, гриби помийте, подрібніть ножем, наріжте та обсмажте на пательні з олією.
  3. Натріть сир на грубій тертці.
  4. Кріп помийте, подрібніть ножем.
  5. У мисці з'єднайте м'ясо, цибулю, гриби, додайте сир, майонез, спеції, кріп, перемішайте.
  6. Для приготування тіста у миску викладіть розм'якшене вершкове масло, додайте сіль, дві склянки борошна, ретельно перемішайте. Далі – додайте сметану, розпушувач, перемішайте. Залиште тісто в холодильнику на пів години.
  7. Форму для випікання застеліть пергаментним папером. Дістаньте тісто, розділіть його на дві частини. Одну частину викладіть на дно форми, викладіть начинку, зверху – другу частину тіста.
  8. Поставте в духову шафу при температурі 160 градусів на 30 хвилин.
  9. Дістаньте з духової шафи пиріг, змастіть яєчним жовтком зверху, поставте в духову шафу ще на 10-15 хвилин.
  10. Викладіть готовий пиріг, розділіть на порції. Смачного!