Ароматні пісні рогалики з ванільним цукром дуже легкі у приготуванні. Для начинки можна використовувати варення або повидло на ваш смак. Солодкий десерт сподобається дітям і дорослим.

Читайте також Рецепт печива з бананами від кондитерки Лізи Глінської

Рецепт рогаликів

Пісні рогалики з цукровою пудрою/ Фото Freepik

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У миску вилийте теплу воду, додайте олію, борошно, сіль, розпушувач, ванільний цукор. Замісіть тісто.
  3. Тісто розділіть на дві частини, розкатайте млинець, розділіть на 8 трикутників, на край викладіть повидло, загорніть, сформуйте рогалики.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Деко вистеліть пергаментом, викладіть рогалики, відправте запікатись протягом 25 хвилин до готовності.
  5. Викладіть на тарілку, задекоруйте цукровою пудрою. Смачного!